Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook


Seneste nyt

Dato
27.01.2015
Forældreløse receptorer som basis for hurtigere udvikling af nye lægemidler
Normalt tager det flere år at screene mulige stoffer, som til sidst kan blive nye lægemidler. Ny forskning vil kunne reducere screeningtiden markant.
Dato
23.01.2015
Børnelæge får 10 mio kr. til afdækning af mekanismerne bag svær astma hos børn
Genetisk screening skal afdække mekanismerne bag svær astma hos børn 
Dato
15.01.2015
Studentermedhjælper til Uddelingsafdelingen
Lundbeckfonden søger en alsidig og talstærk studentermedarbejder med en skarp pen, som kan assistere i det daglige arbejde med at fremme og styrke den bedste danske forskning.
Dato
29.10.2014
Sigdetvidere! App om sms’er til alle tider
Før mobilen var der fastnettelefonen og før den var der telegrafen, røgsignalet og jungletrommerne. Onsdag den 29. oktober kommer Sigdetvidere, som favner dem alle. Undervisningsminister Christine Antorini og en række skoleelever bliver udfordret på deres kommunikative evner i en app og et inspirationsmateriale, der er udviklet af Experimentarium, med støtte fra Lundbeckfonden, og i anledning af skolens 200 års jubilæum.
Dato
29.10.2014
Ny viden om signalstoffers vej i hjernen
Indsigt i transportmekanismer i hjerneceller, der er knyttet til sygdomme som skizofreni, epilepsi og depressioner, er uhyre vigtig for også at kunne fremstille den helt rigtige medicin. Defekter i proteiner, der sørger for transport af neurotransmittere, er således relaterede til psykiske og neurologiske lidelser, og disse proteiner er også mål for behandling med bl.a. antipsykotiske og antidepressive lægemidler og for psykostimulerende stoffer som fx kokain og amfetamin.
Dato
13.10.2014
Lundbeckfonden søger kommunikationschef
Lundbeckfonden styrker sin kommunikation med omverdenen og søger derfor en erfaren kommunikationschef med stærk strategisk og kommunikationsfaglig profil.
Dato
06.10.2014
24 mio. kr. til forbedring af klinisk forskning
PROCRIN programmet vil øge kvaliteten og mængden af medicinske data, der kan bruges til forskning, diagnosticering og behandling og dermed forbedre kvalitet og sikkerhed i patientbehandlingen i Danmark. 
Dato
22.09.2014
Rumrejse skal begejstre elever i hele landet
Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed, NTS-Centeret og Naturvidenskabernes Hus går forrest og samler danske science centre om at skabe begejstring for rumfart og naturvidenskab hos skole- og gymnasieelever i hele landet. Lundbeckfonden og Nordea-fonden og andre er gået sammen om at realisere udbredelse af næste års danske rummission ved at støtte en storstilet formidlingsindsats med 6,5 mio. kroner.
Dato
01.09.2014
Skiftedag i Lundbeckfonden
Fra den 1. september hedder fondens direktør Lene Skole
 
Dato
28.08.2014
Nyt DNA-studie afslører Arktis indvandringshistorie
FORHISTORISKE FOLKEVANDRINGER. Vi ved, der har levet mennesker i Arktis de sidste ca. 5.000 år. Arkæologiske fund viser tydeligt, at en række forskellige kulturer har været i stand til at overleve i Alaskas, Canadas og Grønlands barske natur gennem flere tusinde år. De store ubesvarede spørgsmål har i den sammenhæng været: Hvor kom menneskene fra, kom de til Arktis i flere indvandringsbølger, hvornår kom de, hvem var de beslægtet med og hvem kan kalde sig Arktis’ oprindelige folk?
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste