Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook


Seneste nyt

Dato
18.08.2014
Don’t zink - do!
Det danske grundforskningscenter PUMPkin med base på Aarhus Universitet har netop formået at ’tage’ de første fotografier af den mekanisme, der fører zink ud af cellerne i f.eks. bakterier og planter. Studiet er blevet offentliggjort i Nature.
Dato
14.07.2014
Studentermedhjælper til investeringsafdelingen
Dato
24.06.2014
Ny administrerende direktør i Lundbeckfonden
 Lundbeckfonden har udnævnt Lene Skole, 55 år, som ny administrerende direktør med tiltrædelse pr. 1. september.
Dato
19.06.2014
Lundbeckfonden støtter ESOF2014
ESOF er Europas største tværgående videnskabs- og videnskabspolitiske konference. Med et bredt, tværfagligt fokus er ESOF på samme tid en konference om tidens videnskabelige temaer og om videnskabens rolle i samfundet. 
Dato
02.06.2014
Ny millionstøtte sikrer mere dansk forskning i skizofreni
Lundbeckfonden har med 30 mio. kr. sikret videreførelsen af et unikt og højt respekteret dansk drevet internationalt samarbejde inden for skizofreni.
Dato
06.05.2014
Eske Willerslev optaget i fornemt selskab
Det amerikanske National Academy of Sciences indvalgte på deres 151. årlige møde i april Lundbeckfond-professor Eske Willerslev som medlem af akademiet. Dermed kommer Willerslev i selskab med Nobelpristagere og andre naturvidenskabsfolk i den absolutte verdenselite.
Dato
08.04.2014
Forskere finder nye veje ind i hjernen
DRUG DELIVERY: Forskere vil finde nye måder at smugle medicin forbi hjernens effektive forsvarsværk. Et nyt tværvidenskabeligt forskningssamarbejde sætter fokus på hvordan lægemidler kan transporteres over den barriere, som adskiller hjerne og blod, blod-hjerne-barrieren. En effektiv stopklods, der beskytter hjernen, men samtidig gør det vanskeligt at behandle sygdomme som fx Alzheimers. Lundbeckfonden har netop støttet projektet med 40 millioner kroner
Dato
08.04.2014
Lundbeckfondens overskud vokser 22% til 2,8 mia. kr.
Lundbeckfondens tre datterselskaber, Lundbeck, ALK og Falck, investerede i lancering af nye produkter og geografisk ekspansion. Lundbeckfond Invests egenforvaltede portefølje leverede et afkast markant over benchmark, og Lundbeckfond Ventures investerede i tre nye selskaber, der alle arbejder med behandling af klare medicinske behov. Samlet skabte fonden mere end 11 mia. kr. i værdi i løbet af 2013 og bibeholdt sit uddelingsniveau.
Dato
17.03.2014
Executive Assistant søges til forskningschefen
Lundbeckfonden søger en kompetent og engageret medarbejder til at assistere Lundbeckfondens forskningschef i relation til fondens uddelinger.
Dato
11.03.2014
Kosmetisk behandling giver bakterier frit spil
Mange danskere får sprøjtet 'fyldere' ind i ansigtshuden for at få læber til at svulme eller rynker glattet ud. Desværre oplever flere af dem ubehagelige bivirkninger i form af ømme knuder i underhuden, som er vanskelige at behandle. Ny forskning fra Københavns Universitet understøtter, at det trods høj hygiejne er bakterielle infektioner, der fremkalder problemet.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste