Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook

Fellowships

Lundbeckfondens vision er at skabe bedre liv gennem ny viden. Fondens uddelinger skal udgøre et væsentligt bidrag til at øge kvaliteten og anvendeligheden af den samlede forskningsbaserede viden og erfaring inden for sundhedsvidenskab i Danmark. Samtidig skal uddelingerne bidrage til, at Danmark til enhver tid har de bedste kandidater og forskere på alle karrieretrin.

Lundbeckfondens fellowships er for særligt lovende unge forskere, som er kvalificerede til at etablere eller udvide egne forskergrupper på danske forskningsinstitutioner. Vi ønsker at tiltrække såvel danske som udenlandske forskere, der er bosat i udlandet, som ønsker at flytte til Danmark og fortsætte deres forskning her. Opslaget er derfor åbent for kvalificerede ansøgere ved danske universiteter og universitetshospitaler og er tiltænkt yngre forskere, der har erhvervet en ph.d.-grad inden for de seneste 5-7 år. 

Forskningen skal være inden for sundhedsvidenskab / biomedicin, eller naturvidenskabelig forskning med et klart biomedicinsk perspektiv. Vi støtter både grundforskning eller anvendt forskning, der emnemæssigt falder inden for fondens uddelingsstrategi, som kan læses på www.lundbeckfonden.com.

Hvert Fellowship finansieres med DKK 10 mio. og løber over 5 år.  

Se opslaget hér