Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook


Seneste nyt

Dato
22.02.2017
Dansk biotek-miljø blomstrer igen
De toneangivende private fondes stigende investeringer i nye danske biotekselskaber er den primære årsag til, at miljøet igen er ved at få luft under vingerne efter de hårde finanskriseår. Det vurderer formanden for Dansk Biotek i Frederiksborg Amts Avis.
Dato
23.01.2017
Dansk hjerneforskning på vej op i superligaen
Ny rapport fra Aarhus Universitet viser, at dansk hjerneforskning sammenlignet med andre lande er i en rivende udvikling, men at der er fortsat er meget at stræbe efter for at blive blandt verdens førende
Dato
07.12.2016
Lundbeckfonden annoncerer tematisk opslag 2016
Dato
01.11.2016
Fire unge forskere hædret med Lundbeckfondens Talentpris
Igen i år tildeler Lundbeckfonden talentpriser til fire unge forskningstalenter, der ikke er fyldt 30 år. De har alle fem på et meget tidligt stadie i deres karrierer ydet en bemærkelsesværdig og lovende forskningsindsats.
Dato
27.10.2016
50 millioner til fem nye Lundbeckfonden Fellows
Omkring 10 procent af Lundbeckfondens uddelinger går hvert år til en række fellowships til nogle af de dygtigste forskere på danske universiteter og forskningsinstitutioner. Dermed udgør de en væsentlig del af fondens bidrag til den sundhedsvidenskabelige forskning i Danmark.
Dato
27.10.2016
Alexander N. Zelikin er årets modtager af Lundbeckfondens Yngre Forsker-pris
Alexander Zelikin modtager prisen for sit imponerende arbejde med at designe materialer, som kan bringe lægemidler frem til det sted i kroppen, hvor der er brug for dem, og sørge for at de bliver aktiveret og virker præcis der.
Dato
09.09.2016
Nobelprismodtager Jens Christian Skou får egen udstilling på Steno Museet
Nobelprismodtager Jens Christian Skou får egen udstilling på Steno Museet med støtte på 2,2 mio. kr. fra Lundbeckfonden og 1 mio. kr. fra Povl M. Assens Fond.
Dato
07.07.2016
Naturfagsmaraton styrker elevers faglige og personlige kompetencer markant
Analyse foretaget blandt de deltagende lærere viser, at elevernes faglige kompetencer inden for problemløsning, deres selvtillid, samarbejdsevner og evnen til at arbejde selvstændigt styrkes markant.
Dato
24.06.2016
Ny viden om kroppens DNA-forsvar kan udvikles til kræfthæmmere
Lundbeckfonden støttede forskere på Københavns Universitet har fundet en molekylær mekanisme, der aflæser information i histonproteiner og booster reparation af fejl i vores DNA kode. Den viden kan bruges til at udvikle en ny, målrettet kræftbehandling, hvor ”hæmmermolekyler” kan forhindre kræftceller i at reparere sig selv. Forskerne har taget patent på deres nye viden, og resultaterne er netop offentliggjort i Nature.
Dato
14.05.2016
Lundbeckfondens og Politikens Undervisningspriser
Der var í år 1.132 indstillede til Lundbeckfondens og Politikens 9 Undervisningspriser
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste