Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook


Seneste nyt

Dato
02.05.2016
Lundbeckfonden sætter fokus på fremtidens sundhedsudfordringer
Den 2. maj lægger Lundbeckfonden hus til en workshop, hvor 50 førende forskere og sundhedsaktører kommer med deres bud på, hvor fonden skal fokusere den del af den årlige uddelingsramme på 500 mio. kr., der går til strategiske bevillingsområder. I et bredere perspektiv er målet at samle og dele inspiration, der kan skabe ny, banebrydende forskning til gavn og værdi for samfundet. 
Dato
25.04.2016
Indkaldelse af indstillinger til Forskerpris for Yngre Forskere og Talentpriser
Der kan nu indsendes indstillinger til fondens forskerpriser med deadline den 15. juni.
 
Dato
19.04.2016
Fra computerspil til kvantecomputer
Computerspillere på nettet er med til at udvikle verdens første kvantecomputer. Lundbeckfond Fellow Jacob Friis Sherson og hans forskergruppe har fundet ud af, at computerspillere er bedre til at finde den optimale løsning på et praktisk laboratorieproblem end beregninger fra computeren. Det er en af de konklusioner, som forskerne nu kan offentliggøre i Nature.
Dato
15.04.2016
Lundbeckfonden fastholder uddelingsniveau på en halv milliard om året
2015 var et begivenhedsrigt år for Lundbeckfonden. Fondens formue steg, men resultatet blev et underskud på 3 mia. kroner. Det skyldes især engangsomkostninger i fondens største datterselskab, H.Lundbeck A/S, som gennemførte restruktureringer i forbindelse med en ny strategi.
 
Dato
14.03.2016
Lundbeckfonden indleder unikt samarbejde med amerikanske NIH
Danske hjerneforskere får nu en enestående mulighed for at få adgang til nye stærke, internationale forskningsgrupper. Lundbeckfonden har, som en af de første partnere uden for USA, etableret et formelt samarbejde med den anerkendte amerikanske læge- og  sundhedsvidenskabelige forskningsinstitution, NIH.
Dato
01.03.2016
Banebrydende forskning i hukommelsen hædres
Banebrydende forskning i hukommelsen hædres med verdens største hjerneforskningspris
Dato
09.02.2016
111 millioner kroner til de bedste forskningsideer
Lundbeckfonden har nu underskrevet kontrakterne, der giver adgang til 111 millioner kroner for 12 nyskabende og banebrydende sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter.
Dato
13.01.2016
Teamleder til fondens uddelingsafdeling søges
Lundbeckfonden søger en akademisk medarbejder, som skal være ansvarlig for den daglige drift af fondens uddelings- og bevillingsaktiviteter.
 
Dato
08.01.2016
Lundbeckfonden søger receptionist

Som receptionist bliver du fondens ansigt udadtil og et centralt knudepunkt for hele huset. 

Dato
05.11.2015
Lundbeckfonden uddeler forskerpriser og fellowships for 60,7 millioner kroner

Lundbeckfonden uddeler forskerpriser og fellowships for 60,7 millioner kronerAt uddele mere end 60 millioner kroner til banebrydende forskning er en god måde at bruge en mandag aften på. Og det er hvad Lundbeckfonden har valgt at gøre på mandag den 9. november, hvor fonden fejrer seks nye Fellows, der hver får 10 millioner kroner, og desuden uddeler årets Yngre Forskerpris og fire talentpriser.

 
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste