Dansk | English
Sitemap
youtube_off.png
linkedin_off.png
Facebook


Seneste nyt

Dato
22.09.2014
Rumrejse skal begejstre elever i hele landet
Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed, NTS-Centeret og Naturvidenskabernes Hus går forrest og samler danske science centre om at skabe begejstring for rumfart og naturvidenskab hos skole- og gymnasieelever i hele landet. Lundbeckfonden og Nordea-fonden og andre er gået sammen om at realisere udbredelse af næste års danske rummission ved at støtte en storstilet formidlingsindsats med 6,5 mio. kroner.
Dato
01.09.2014
Skiftedag i Lundbeckfonden
Fra den 1. september hedder fondens direktør Lene Skole
 
Dato
28.08.2014
Nyt DNA-studie afslører Arktis indvandringshistorie
FORHISTORISKE FOLKEVANDRINGER. Vi ved, der har levet mennesker i Arktis de sidste ca. 5.000 år. Arkæologiske fund viser tydeligt, at en række forskellige kulturer har været i stand til at overleve i Alaskas, Canadas og Grønlands barske natur gennem flere tusinde år. De store ubesvarede spørgsmål har i den sammenhæng været: Hvor kom menneskene fra, kom de til Arktis i flere indvandringsbølger, hvornår kom de, hvem var de beslægtet med og hvem kan kalde sig Arktis’ oprindelige folk?
Dato
18.08.2014
Don’t zink - do!
Det danske grundforskningscenter PUMPkin med base på Aarhus Universitet har netop formået at ’tage’ de første fotografier af den mekanisme, der fører zink ud af cellerne i f.eks. bakterier og planter. Studiet er blevet offentliggjort i Nature.
Dato
14.07.2014
Studentermedhjælper til investeringsafdelingen
Dato
24.06.2014
Ny administrerende direktør i Lundbeckfonden
 Lundbeckfonden har udnævnt Lene Skole, 55 år, som ny administrerende direktør med tiltrædelse pr. 1. september.
Dato
19.06.2014
Lundbeckfonden støtter ESOF2014
ESOF er Europas største tværgående videnskabs- og videnskabspolitiske konference. Med et bredt, tværfagligt fokus er ESOF på samme tid en konference om tidens videnskabelige temaer og om videnskabens rolle i samfundet. 
Dato
02.06.2014
Ny millionstøtte sikrer mere dansk forskning i skizofreni
Lundbeckfonden har med 30 mio. kr. sikret videreførelsen af et unikt og højt respekteret dansk drevet internationalt samarbejde inden for skizofreni.
Dato
06.05.2014
Eske Willerslev optaget i fornemt selskab
Det amerikanske National Academy of Sciences indvalgte på deres 151. årlige møde i april Lundbeckfond-professor Eske Willerslev som medlem af akademiet. Dermed kommer Willerslev i selskab med Nobelpristagere og andre naturvidenskabsfolk i den absolutte verdenselite.
Dato
08.04.2014
Forskere finder nye veje ind i hjernen
DRUG DELIVERY: Forskere vil finde nye måder at smugle medicin forbi hjernens effektive forsvarsværk. Et nyt tværvidenskabeligt forskningssamarbejde sætter fokus på hvordan lægemidler kan transporteres over den barriere, som adskiller hjerne og blod, blod-hjerne-barrieren. En effektiv stopklods, der beskytter hjernen, men samtidig gør det vanskeligt at behandle sygdomme som fx Alzheimers. Lundbeckfonden har netop støttet projektet med 40 millioner kroner
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste