NY SENIOR DIRECTOR SKAL STYRKE FONDENS STRATEGISKE EJERSKABER

Louise L. Ladegaard er ny Senior Director hos Lundbeckfonden Strategiske ejerskaber

Det er med glæde at vi kan meddele udnævnelsen af Louise Lind Ladegaard som ny Senior Director for Lundbeck Foundation Strategiske ejerskaber.

Louise strategiske ejerskaber

Louise Lind Ladegaard - Senior Director - Strategic Ownerships, Lundbeckfonden.

Louise kommer med værdifuld erfaring til sin nye rolle, som hun blandt andet henter fra otte år hos Danske Bank Corporate Finance, efterfulgt af fem år hos ISS A/S i forskellige roller, hvor hun har arbejdet med M&A og strategi på globalt plan - senest som Director i Investments, Partnerships and M&A. Under sin tid hos ISS A/S har Louise desuden udviklet sine færdigheder inden for strategisk transformation, salg af virksomheder,  opkøb kombineret med komplekse investeringsprojekter og skabt stærke partnerskaber. Yderligere sidder Louise i bestyrelsen hos VIA equity A/S.

Udover sin professionelle erfaring har Louise en cand.polit. fra Københavns Universitet. Hendes ekspertise inden for corporate finance, strategisk vækst og internationale relationer er nogle af de ting hun bringer til Lundbeckfondens arbejde med strategiske langsigtede ejerskaber.

"Vi er stolte over at have fået Louise til Lundbeckfonden og til vores team. Hun er yderst erfaren med en imponerende track record," sagde Arne Due-Hansen, SVP Strategiske ejerskaber. "Vi ser frem til at introducere Louise til vores portefølje af internationale pharma- og MedTech-virksomheder."

Lundbeckfonden er begejstret for at have Louise ombord og ser frem til hendes bidrag til den strategiske vækst og udvikling af vores investeringer. Hendes evne til at drive transformation og levere resultater er et godt match med fondens purpose; ’Bringing Discoveries to Lives’. Vi er sikre på, at hendes indsats vil styrke vores partnerskaber med danske sundhedsvirksomheder og hjælpe os mod vigtige resultater.